KAYSERİ / PINARBAŞI - Şabanlı Ortaokulu

Şabanlı Ortaokulu

ŞABANLI MAH.ŞABANLI KÜMEVLERİ NO189 PINARBAŞI/KAYSERİ
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Bu toprakların değerleri ile örf ve adetlerini özümsemiş, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, Liderlik özellikleri ile donatılmış, Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist ve üretken, Mutlu bireyler yetiştirmek
8:30 / 15:00
ULAŞIM ÖZEL ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR.ÖĞRETMEN SERVİSİ YOKTUR.
SERVİS YOKTUR.
Yerleşim Yeri
ŞABANLI MAHALLESİ 110 HANE 500 İLE 600 NUFUSLU ŞİRİN BİR YERDİR.BAKKAL VARDIR BAKKALDA SEBZE,MEYVE,EKMEK BULUNMAKTADIR.
KAYSERİYE 85 KM - PINARBAŞI İLÇESİNE 45 KM UZAKLIKTADIR.
Sportif Etkinlikler
SINIFLAR ARASI VOLEYBOL,FUTBOL,MASA TENİSİ,SATRANÇ TURNUVALARI,GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMALARI DÜZENLENMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları
GENÇ YAZARLAR PROJESİ, MİLLİ ÜRETELİM BİLİNÇLİ TÜKETELİM PROJESİ, HER ÖĞRENCİ BİR FİDAN PROJESİ, YALNIZ DEĞİLSİNİZ PROJESİ, HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR PROJESİ.